Home » Μουσικά Νέα » Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Iova κυκλοφορει το νέο της single “Down On My Knees” … Είναι σε συνεργασία με τον Paul Damixie, πολύ γνωστό DJ και παραγωγό.

Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Iova κυκλοφορει το νέο της single “Down On My Knees” … Είναι σε συνεργασία με τον Paul Damixie, πολύ γνωστό DJ και παραγωγό.

Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Iova κληρονόμησε την αγάπη της για την μουσική από την οικογένειά της. Το πάθος της για την μουσική ξεκίνησε σε ηλικία 11 ετών όταν ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας και πιάνου.

Δύο χρόνια αργότερα δημιούργησε την δική της rock band ενώ ήταν επίσης μέλος του επιτυχημένου girl band LaLa Band. Το πρώτο της δισκογραφικό deal πραγματοποιήθηκε το 2015 με την HaHaHa Productions όπου έδειξε ενδιαφέρον στη μουσική της.

Η Iova έχει δύο πλευρές που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά της: Άνθρωπος και Καλλιτέχνης.

Η ίδια δηλώνει «Αυτό που με κάνει μοναδική ως καλλιτέχνης είναι ο τρόπος που ακούω μουσική και πως ακούγεται κυριολεκτικά στο κεφάλι μου. Ο τρόπος που ο εγκέφαλος μου την καταλαβαίνει και πως την αισθάνεται η καρδιά μου. Γράφω για διάφορα πράγματα αλλά όλα είναι αισθήματα τα οποία έχω νιώσει. Η έμπνευσή μου είναι εικόνες και συναισθήματα που είναι κρυμμένα μέσα μου. Μου αρέσει να γράφω για προσωπικές στιγμές…

Μερικές φορές μεταφορικά και άλλες με πιο χαζό τρόπο. Αυτό εξαρτάται. Ένα τραγούδι μου προκαλεί ρίγη και με εντυπωσιάζει αφού το ηχογραφήσω. Με αυτό το είδος τραγουδιών θέλω να συνδέομαι».
Το νέο της single “Down On My Knees” είναι σε συνεργασία με τον Paul Damixie, πολύ γνωστό DJ και παραγωγό, ο οποίος έχει πάνω από
7 εκατομμύρια Streams στο Spotify.

Για το track η ίδια δήλωσε «Το τραγούδι μιλάει για τις σχέσεις… Για εκείνες τις στιγμές που ο άνθρωπός σου μπορεί να σε στεναχωρήσει…Αλλά πάντα υπάρχει μια νέα αρχή μετά από ένα πονεμένο τέλος.. Απλά αναπνεύστε φρέσκο αέρα».