Home » Μουσικά Νέα » Ο μοναδικός τρομπετίστας Beesau κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι ‘Vue sur mer’ & έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει πολύ σύντομα ο εκπρόσωπος της νέας ορχηστρικής σκηνής.

Ο μοναδικός τρομπετίστας Beesau κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι ‘Vue sur mer’ & έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει πολύ σύντομα ο εκπρόσωπος της νέας ορχηστρικής σκηνής.

Ο μοναδικός τρομπετίστας Beesau κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι ‘Vue sur mer’ & έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει πολύ σύντομα ο εκπρόσωπος της νέας ορχηστρικής σκηνής .

Τρομπετίστας δεινός, αλλά και παραγωγός και beat maker αντιπαρατίθεται δυναμικά απέναντι στους διεθνείς ομότεχνους του όπως ο SEAL και ο SIKANE, ή συναγωνίζεται επάξια στη δεξιοτεχνική αρτιότητα τον Smokey Joe και τον Kid, βρισκόμενος πολύ κοντά στο φαινόμενο Kungs.

Προοδευτικά ο Beesau δημιουργεί ένα προσωπικό μουσικό στυλ, ένα τολμηρό κοκτέιλ γεμάτο ψυχή και ρυθμό που διασταυρώνονται οι εμπνεύσεις και οι επιρροές του από την jazz την ηλεκτρονική αλλά και την αστική μουσική κουλτούρα.

Με ένα αναμφισβήτητο ταλέντο συνθέτη και μελωδού ο Beesau μας ωθεί σε ένα σύμπαν μαγευτικό, εκκωφαντικό και δυναμικό με τη νέα του κυκλοφορία.