Home » Μουσικά Νέα » H Kiera Nelson μας συστήθηκε με την συνεργασία της, με τους Μ-22 για το anthem “After Hours”.

H Kiera Nelson μας συστήθηκε με την συνεργασία της, με τους Μ-22 για το anthem “After Hours”.

H Kiera Nelson μας συστήθηκε με την συνεργασία της, με τους Μ-22 για το anthem “After Hours”.

To track έλαβε σημαντική υποστήριξη από το BBC Radio 1 καθώς και από σημαντικά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως οι Scott Mills, Pete Tong και Diplo και έχει ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια streams στο Spotify. Η καλλιτέχνιδα εμφανίστηκε και σε 2 shows του MistaJam και του Radio 1 DanceAnthems στο Ibiza Rocks Hotel και στο Café Mambo.

Έχοντας ήδη ξεκινήσει την καριέρα της δυναμικά, η Kiera Nelson μας παρουσιάζει το debut solo single της “Adore You”. Το τραγούδι αποδεικνύει πως η Keira έχει ότι χρειάζεται για μία διεθνή καριέρα. Τα υπνωτικά φωνητικά της, ντύνουν μοναδικά και δυναμικά την νέα επιτυχία. Μουσικά το track συνδυάζει μία ακουστική κιθάρα με χορευτικά beats.

“To ‘Adore You’ γράφτηκε το 2018 και ένιωσα πως πραγματικά είναι το τέλειο debut single για εμένα λόγω της catchy μελωδίας του και του σημαντικού μηνύματός του. Είναι η πρώτη ματιά σε μένα ως καλλιτέχνιδα κι ελπίζω να δώσει δύναμη στους ακροατές να λένε πως αισθάνονται. Ανυπομονώ να δω πως θα αντιδράσει ο κόσμος!” δήλωσε η Kiara.

To “Adore You” συνοδεύεται από ένα μοναδικό music video.

Γεννημένη στο Jacksonville της Florida, η Kiara μεγάλωσε στην Φινλανδία σε μία οικογένεια που η ίδια περιγράφει ως “στρατό γυναικών” και την ενθάρρυναν να ακολουθήσει την αγάπη της για το τραγούδι από μικρή ηλικία. Τώρα, μόλις στα 22 της έχει ήδη ανοίξει συναυλίες για τον Justin Bieber.