Home » Μουσικά Νέα » Οι Sam Smith και Demi Lovato, ενώνουν για πρώτη φορά τις υπέροχες φωνές τους και κυκλοφορούν το καινούργιο τους single ‘I’m Ready’.

Οι Sam Smith και Demi Lovato, ενώνουν για πρώτη φορά τις υπέροχες φωνές τους και κυκλοφορούν το καινούργιο τους single ‘I’m Ready’.

Οι Sam Smith και Demi Lovato, ενώνουν για πρώτη φορά τις υπέροχες φωνές τους και κυκλοφορούν το καινούργιο τους single ‘I’m Ready’ μαζί με το music video του.

‘Μεγαλώνοντας άκουγα και τραγουδούσα τη μουσική της Demi και προσπαθούσα να τραγουδήσω όπως αυτή, ετοιμαζόμουν για αυτή τη στιγμή για πολύ καιρό και τώρα I’m ready!’, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Sam Smith για τη συνεργασία.

Το music video του ‘I’m Ready’ έχουν επιμεληθεί η βραβευμένη σκηνοθέτιδα Jora Frantzis (Cardi B, Rosalía) και ο φημισμένος χορογράφος Sean Bankhead (Normani, Missy Elliot).

Το κόνσεπτ του music video, είναι μιά διαφορετική Ολυμπιάδα, η ‘Ολυμπιάδα για τον έρωτα και την αγάπη’.

Το ‘I’m Ready’ είναι το δεύτερο single του Sam Smith για το 2020 μετά το hit single του ‘To Die For’, από το επερχόμενο του album!

Ο Sam Smith και η Demi Lovato έχουν γράψει το συναισθηματικό ‘I’m Ready’ μαζί με τους ILYA, Savan Kotecha και Peter Svensson, γνωστοί κυρίως για τις συνεργασίες τους με την Ariana Grande και τον The Weeknd.