Home » Μουσικά Νέα » Ένας μήνας επιτυχίας και συνεχίζει και τον Αύγουστο!

Ένας μήνας επιτυχίας και συνεχίζει και τον Αύγουστο!

Ο Πάνος Κιάμος επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στις νύχτες της Αθήνας και οι εμφανίσεις του στο «Posidonio», που ήδη συμπλήρωσαν ένα μήνα επιτυχίας, θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

Ο επιτυχημένος και δημοφιλής καλλιτέχνης χαρίζει στο κοινό βραδιές γεμάτες συναίσθημα, με τις αμέτρητες επιτυχίες του, τις καθηλωτικές του ερμηνείες και το επικοινωνιακό του χάρισμα, παρουσιάζοντας ένα άρτιο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Από την πρώτη κιόλας μέρα, το ανακαινισμένο «Posidonio», όπου έχουν ληφθεί και τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας, έγινε πόλος έλξης. Οι εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου, ο οποίος θα βρίσκεται επί σκηνής και όλο τον Αύγουστο, έχουν κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού και αποτελούν την πρώτη επιλογή διασκέδασης.

Δίπλα στον καταξιωμένο Πάνο Κιάμο βρίσκονται ο ιδιαίτερος και ανατρεπτικός Αναστάσιος Ράμμος, η πάντα εντυπωσιακή Έλενα Τσαγκρινού και η ξεχωριστή Τάνια Καρρά, που προσθέτουν τη δική τους «υπογραφή» στο επιτυχημένο πρόγραμμα. Στο σχήμα συμμετέχουν οι Omicron και ο DJ Pitsi.