Home » Μουσικά Νέα » Ο Βραζιλιάνος superstar DJ Alok ενώνει τις δυνάμεις του με τον Τούρκο παραγωγό Ilkay Sencan και την pop star Tove Lo για το νέο single “Don’t Say Goodbye”.

Ο Βραζιλιάνος superstar DJ Alok ενώνει τις δυνάμεις του με τον Τούρκο παραγωγό Ilkay Sencan και την pop star Tove Lo για το νέο single “Don’t Say Goodbye”.

Ο Βραζιλιάνος superstar DJ Alok ενώνει τις δυνάμεις του με τον Τούρκο παραγωγό Ilkay Sencan και την pop star Tove Lo για το νέο single “Don’t Say Goodbye”.To Track είναι η πρώτη συνεργασία μεταξύ των τριών καλλιτεχνών.

Με τα μοναδικά της φωνητικά και τις μαγευτικές τις μελωδίες η Tove Lo ντύνει τα χαρακτηριστικά beats του Alok και του Ilkay Sencan για την δημιουργία ενός πραγματικά μεθυστικού τραγουδιού, που θα μας κάνει όλους να θέλουμε να σηκωθούμε και να χορέψουμε. Το “Don’t Say Goodbye” έχει όλα τα απαραίτητα υλικά για να γίνει μία παγκόσμια επιτυχία.

Γνωστοί στο να δημιουργούν smash hits, o Alok και η Tove Lo έχουν συγκεντρώσει ο καθένας πάνω από 2 δισεκατομμύρια views στις κυκλοφορίες τους ενώ ο Ilkay έχει κατακτήσει την παγκόσμια μουσική σκηνή με πάνω από 200 εκατομμύρια views στο YouTube.

H Tove Lo σχολίασε: “Το “Don’t Say Goodye” είναι ένα τόσο υπνωτικό τραγούδι. Είμαι πολύ χαρούμενη που ο Alok και ο Ilkay θέλαν να συνεργαστούμε γιατί πιστεύω ότι δημιουργήσαμε κάτι πραγματικά μαγικό. Είναι ένα από τα πιο παραγωγικά πράγματα που έκανα κατά την διάρκεια του lockdown. To ηχογραφήσαμε εξ αποστάσεως στο LA, στο Sao Paolo και στην Κωνσταντινούπολη την άνοιξη. Ανυπομονώ να το ακούσει ο κόσμος και να μπορέσουμε πολύ σύντομα να το χορέψουμε όλοι μαζί”.

O Alok είπε για την συνεργασία: “Πάντα λάτρευα την ευστροφία της Tove Lo σαν καλλιτέχνιδα και το πόσο ασχολείται η ίδια με τις παραγωγές των τραγουδιών της. Όταν άκουσα ότι θα ήθελε να εμπλακεί στην παραγωγή του συγκεκριμένου track ήμουν πολύ ενθουσιασμένος να δω πως θα βάλει την δικιά της πινελιά στο single. H Tove, o Ilkay κι εγώ δουλέψαμε με μεγάλη αφοσίωση για το “Don’t Say Goodbye” κι ελπίζω όλοι να αρχίσουν να το ακούνε το τραγούδι μας κάθε μέρα όπως κι εμείς”.

O Ilkay πρόσθεσε: “Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία η συνεργασία μας με τον Alok και την Tove Lo για το τραγούδι και παρόλο που δουλεύαμε από διαφορετικά μέρη του κόσμου, πιστεύω πως το τελικό αποτέλεσμα είναι ο λόγος που ακούγεται τόσο cool και μοναδικό. Ελπίζω ο κόσμος να νιώσει το ίδιο καλό vibe που νιώθουμε κι εμείς”.

Το “DON’T SAY GOODBYE” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.