Home » Μουσικά Νέα » To “Astronomia (Never Go Home)” βρίσκει τον Ρώσσο superstar DJ και παραγωγό, Tony Igy να συνεργάζεται με τον Jesper Borgen (που έγραψε το global hit του Alan Walker “Faded”).

To “Astronomia (Never Go Home)” βρίσκει τον Ρώσσο superstar DJ και παραγωγό, Tony Igy να συνεργάζεται με τον Jesper Borgen (που έγραψε το global hit του Alan Walker “Faded”).

To “Astronomia (Never Go Home)” βρίσκει τον Ρώσσο superstar DJ και παραγωγό, Tony Igy να συνεργάζεται με τον Jesper Borgen (που έγραψε το global hit του Alan Walker “Faded”),
για την δημιουργία μίας νέας version με φωνητικά του ήδη θρυλικού original track του “Astronomia”.

To track βρίσκεται ήδη στο δρόμο για να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα τραγούδια της χρονιάς.

Η ιστορία του “Astronomia (Never Go Home) ξεκίνησε το 2010, όταν το instrumental του Tony έγινε ένα παγκόσμιο club και internet anthem. Έξι χρόνια αργότερα, το duo από την Δανία, Vicetone, κυκλοφόρησαν ένα remix της original version που επίσης γνώρισε μεγάλη επιτυχία με πάνω από 185 εκατομμύρια streams.

Φτάνοντας στον Φεβρουάριο του 2020, νωρίτερα αυτή την χρονιά, η νεότερη εκδοχή χρησιμοποιήθηκε ως soundtrack για ένα από τα πιο δημοφιλή memes με πάνω από 22.4 εκατομμύρια videos στο Tik Tok, κάτι που εκτόξευσε το τραγούδι στο Νο3 του Παγκόσμιου Shazam Chart, στο Νο6 του Spotify Global Viral Chart, στο No99 του Spotify Global Chart καθώς και στο Spotify Top 200 19 ακόμα χωρών. Επιπλέον το track σημειώνει πάνω από 1 εκατομμύριο ημερήσια streams.

Το νέο τραγούδι του Tony και του Jesper φέρνει το κολλητικό hook και ένα από τα πιο χαρακτηριστικά riffs της δεκαετίας σε άλλο επίπεδο, με ένα καινούριο όραμα για το track που γρήγορα γίνεται ένα modern classic.

Το “ASTRONOMIA (NEVER GO HOME)” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.