Home » Μουσικά Νέα » ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ/ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ/ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

Ο Γιώργος Σαμπάνης κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες τη νέα και πολυαναμενομένη δισκογραφική δουλειά του. Το έκτο προσωπικό άλμπουμ του πιο ταλαντούχου τραγουδιστή – τραγουδοποιού της γενιάς του έρχεται από την Cobalt Music έχοντας το γενικό τίτλο «Παράξενα Δεμένοι» και περιεχόμενο 11 τραγούδια.
Τις συναρπαστικές συνθέσεις υπογράφει με το καταπληκτικό ταλέντο του ο Γιώργος Σαμπάνης και τους κοφτερούς στίχους δίνει η στενή συνεργάτιδά του και πιστή συνοδοιπόρος του Ελεάνα Βραχάλη. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2011, χαρίζοντας τις επιτυχίες «Μυστήριο Τρένο», «Στων Ματιών Σου Το Γκρίζο» και «Ευτυχώς Που Υπάρχεις», στο άλμπουμ «Μυστήριο Τρένο».Τα άλμπουμ τους «Δεν Είμαι Ήρωας» (2012), «Μόνο Εξ Επαφής» (2014) και «Λόγια Που Καίνε» (2016) πρότειναν αλλεπάλληλες επιτυχίες που κατέκτησαν τις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και αγαπήθηκαν στο μέγιστο βαθμό από το κοινό.
Τα πρώτα δείγματα της νέας δισκογραφικής δουλειάς του έχουν αποκαλυφθεί με την κυκλοφορία του «Φταίει», μία δυναμική μπαλάντα με πρωτόγνωρη δομή, και με το ολοκαίνουργιο single «Επιλογή», ένα από τα καλύτερα «διαμάντια» που έχει φιλοτεχνήσει ο Γιώργος Σαμπάνης.
Τα τραγούδια του άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι» θα δημοσιεύονται σταδιακά στο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube, από δύο κάθε ημέρα, από την Τρίτη 26 έως την Παρασκευή 29 Μαρτίου.