Home » Μουσικά Νέα » Το νέο single της Skye θα το αγαπήσετε αμέσως και η καρδιά σας θα κάνει Ba Da Dum !!!

Το νέο single της Skye θα το αγαπήσετε αμέσως και η καρδιά σας θα κάνει Ba Da Dum !!!

Η καριέρα της Skye Holland ξεκίνησε όταν ήταν 10 ετών και επιλέχθηκε να συμμετέχει στο teen pop group “HappyNs”. Όταν ήταν 12 μετακόμισε στην Victoria του Καναδά.

Η πρώτη της συνεργασία με τον Steve Kroeger το “We Are United” έφτασε στο #38 του Billboard Dance/Mix Show US National Airplay Chart. Το επόμενο single “Waiting For The Break” έφτασε μέχρι το #30 του Billboard US Dance Chart.

Η τρίτη τους συνεργασία “Coastline” ήταν η τρίτη φορά που μπήκε στα charts καθώς σκαρφάλωσε μέχρι το #28 του Billboard Dance/Mix Show Airplay Chart. Αρκετά από τα solo singles της μπήκαν στο Top30 του US Billboard Indicator Chart και το πρόσφατό της “We Could Be” ανέβηκε στο #37 του Mediabase Canada Hot AC Chart.

Η μουσική της Skye έχει μεταδοθεί από μεγάλα δίκτυα όπως SiriusXM, iHeart Evolution και σε πόλεις όπως Νέα Υόρκη, Τόκυο, Σικάγο, San Francisco, Μόντρεαλ, Χιούστον, Σιάτλ κα.

Επίσης τραγούδια της έχουν ακουστεί στα The Young & The Restless, Hallmark και σε τηλεοπτικά δίκτυα όπως ABC, Music Choice, ZUUS Media κα.

Το νέο της single θα το αγαπήσετε αμέσως και η καρδιά σας θα κάνει Ba Da Dum!